ПРАТ "ОМК"

Код за ЄДРПОУ: 30001967
Телефон: (048) 738-54-59
e-mail: info@odmeat.pat.ua
Юридична адреса: 65013, ОДЕСЬКА ОБЛАСТЬ, МІСТО ОДЕСА, ВУЛИЦЯ ЧОРНОМОРСЬКОГО КОЗАЦТВА, БУДИНОК 80
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

чергові
29.04.2011
100.0000000
Черговi загальнi збори акцiонерiв Товариства були скликанi згiдно рiення прийнятого на сумiсному засiданнi Правлiння та Наглядовою ради Товариства. Пропозицiї до порядку денного наданi Головою правлiння Товариства (Кресюн Олег Петрович). Iнших осiб, що подавали пропозицiї до перелiку питань до порядку денного не було.
Порядок денний:
1.Обрання голови та членiв лiчильної комiсiї, а також секретаря та голови загальних зборiв.
2.Звiт голови правлiння про результати фiнансово-господарської дiяльностi за 2010 рiк.
3.Звiт та висновки наглядової ради щодо рiчного звiту та балансу ЗАТ "ОМК" за 2010 рiк.
4.Звiт та висновки ревiзiйної комiсiї (ревiзора) щодо рiчного звiту та балансу ЗАТ "ОМК" за 2010 рiк та їх затвердження.
5.Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту наглядової ради, звiту виконавчого органу, звiту ревiзiйної комiсiї (ревiзора).
6.Затвердження рiчного звiту та балансу Товариства за 2010 рiк.
7.Затвердження порядку розподiлу прибутку (покриття збиткiв), Товариства за 2010 рiк, строк та порядок виплати дивiдендiв.
8.Про змiну найменування товариства з Закрите акцiонерне товариство "Одеський м'ясокомбiнат" на ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОДЕСЬКИЙ М'ЯСОКОМБIНАТ" у зв'язку з приведенням у вiдповiднiсть до Закону України "Про акцiонернi товариства".
9.Про затвердження Статуту Товариства в новiй редакцiї, у зв'язку з приведенням у вiдповiднiсть до Закону України "Про акцiонернi товариства", надання повноважень щодо пiдписання Статуту в новiй редакцiї та державної реєстрацiї нової редакцiї Статуту.
10.Вiдкликання Голови та членiв Наглядової ради Товариства.
11.Про затвердження внутрiшнiх документiв Товариства, у зв'язку з приведенням у вiдповiднiсть до Закону України "Про акцiонернi товариства".
Результати розгляду питань: По всiм проектам рiшень всiх питань порядку денного бiльшiстю голосiв, загальними зборами були прийнятi рiшення "За". 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.